Selecteer een pagina

Onze diensten

Mocht u een dienst zoeken die wellicht niet in het rijtje staat, dan voorzien we u graag van advies en een passende oplossing op maat. Uiteraard in goed overleg en afgestemd op uw specifieke casus.

24/7 dekking

Dekking van storingsdiensten en/of consignatie diensten op korte termijn.

Onze bekwame en ervaren monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Om een storingsdienst in te vullen waar nodig, maar ook om consignatiediensten op te vangen of extra mankracht te bieden wanneer u technici tekort komt – bijvoorbeeld in het geval van ziekte, vakantie, verlof of een openstaande vacature.

metaalbewerking op maat

Met onze eigen apparatuur kunnen wij alle soorten en maten aandrijfassen in een mum van tijd produceren. Zo hoeft u niet te wachten op een fabriekslevering, maar kan uw machine al de volgende dag weer volledig in gebruik genomen worden. Heeft u andere onderdelen nodig voor uw machinepark? Dan schakelen wij ons netwerk van professionele partners in om ook deze zo snel mogelijk voor u te maken, bij u af te leveren en indien gewenst tevens voor u te installeren.

technisch onderhoud

Voor al het technische onderhoud aan uw machineparken kunt u rekenen op het nauwkeurige en doelgerichte werk van onze monteurs. Van klein onderhoud tijdens een korte stilstand tot complete revisies gedurende een grote productiestop, evenals het verhuizen, verplaatsen of modificeren van productiemachines.

Industriële projecten

Naast voor het invullen van diensten, het uitvoeren van technisch onderhoud en het produceren van onderdelen kunt u bij ons ook terecht voor allerhande industriële projecten. Zowel in uw eigen beheer als in ons beheer. Wij denken graag met u mee en bieden u een passende oplossing op maat, zodat we samen uw bedrijf verder kunnen professionaliseren.

Loading...