Selecteer een pagina

About TEC2B

Technicians To Business oftewel TEC2B, is opgericht door twee ervaren monteurs die als doel hebben om u als klant te ontzorgen van de dagelijkse uitdagingen waarmee de Technische Dienst van uw bedrijf geconfronteerd wordt in de productie industrie. Dit doen wij met een toegewijd team van monteurs die naast kundigheid, kennis & ervaring, een zeer betrouwbare, nauwkeurige en doelgerichte werkhouding hebben.

Onze hoofdwerkzaamheden omvatten het onderhouden, reviseren & verhuizen van machine parken. Variërend van onderhoud tijdens een korte stilstand tot een complete revisie tijdens een grote productie stop. Ook het verhuizen, verplaatsen en/of modificeren van productie machines verzorgt TEC2B graag tot in detail.

Daarnaast heeft TEC2B de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het aanvullen van de Technische Dienst voor storing diensten en/of consignatie diensten. Daar waar de Technische Dienst van uw bedrijf mankracht te kort kan komen al dan niet vanwege ziekte/verlof/vakantie of openstaande vacature draagt TEC2B die oplossing graag aan, natuurlijk goed afgestemd op uw wensen.

Over tec2B

Mocht u een dienst zoeken die wellicht niet in het rijtje staat, dan voorzien we u graag van advies en een passende oplossing op maat. Uiteraard in goed overleg en afgestemd op uw specifieke casus.

24/7 dekking

Dekking van storingsdiensten en/of consignatie diensten op korte termijn.

Lees meer

Onderhoud / revisie

Plannen / voorbereiden en uitvoeren van preventief onderhoud / revisie.

Lees meer

Maatwerk

Leveren van op maat gemaakte onderdelen.

Lees meer

Loading...